İçeriğe atla


Fırında Mantar


  • Başlığa cevap yazmak için lütfen forumda oturum açınız.
Bu konuya 16 cevap yazıldı

#1 Misafir_bhennn_*

Misafir_bhennn_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 04 March 2012 - 12:06 PM

hoş qrünüyooo baqlm yapınca  nasıl olcak  :D :D :) :putnam:

#2 Misafir_TROLLMAN_*

Misafir_TROLLMAN_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 01 August 2011 - 07:08 PM

HARİKA GÖRÜNÜODU FAKAT LEŞ gibi OLDU Bİ DAHA GÖZDEN GEÇİRİN TARİFİNİZİ MİLLETE YALAN YALNIŞ TARİF WERMEYİN LÜTFEN GİTTİ 1 KG MANTAR

#3 Misafir_fatoşş_*

Misafir_fatoşş_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 08 June 2011 - 01:49 PM

süper olacağından eminimmm:)

#4 Misafir_fatoşş_*

Misafir_fatoşş_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 08 June 2011 - 01:49 PM

süper olacağından eminimmm:)

#5 Misafir_nursel_*

Misafir_nursel_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 20 January 2011 - 03:28 PM

aslında bunun yanına ne yapılır onu düşünüyorum suanda gören varsa bana cvp yazarsa sevınırım

#6 Misafir_nursel_*

Misafir_nursel_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 20 January 2011 - 03:26 PM

bende bu aksam deneyeceğim şimdiden ağzım sulandı eminim cok güzel olacak:)))

#7 Misafir_mscomputing_*

Misafir_mscomputing_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 12 December 2010 - 01:59 PM

ÇOK MERAK ETTİM DOĞRUSU

#8 Misafir_mscomputing_*

Misafir_mscomputing_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 12 December 2010 - 01:59 PM

ÇOK MERAK ETTİM DOĞRUSU

#9 Misafir_şafak ceren_*

Misafir_şafak ceren_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 11 May 2010 - 02:15 PM

ayy çoqq güzel oluyor. bunun üzerinde yeni şeyler deniyicem yenilikle daha güzel olucağına inanıyorum. Paylaşım İçin Teşekkürler:):)

#10 Misafir_Kötüruh_*

Misafir_Kötüruh_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 23 April 2010 - 05:47 PM

Mantarın saplarını da yanına dizin, sapları atmayın sakın. Toz kırmızı biber ve sarımsak tozu da gerekir. Bu aslında tereyağıyla güzel olur. Ama zeytinyağıyla da yapan çok.Aklınıza mukayyet olun, aklınızı alırım.Sevgiler, saygılar.

#11 Misafir_firuz iden pekcan_*

Misafir_firuz iden pekcan_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 19 December 2009 - 04:42 PM

beni imrendirdiniz bende bu akşam deneyecegim

#12 Misafir_merve ç._*

Misafir_merve ç._*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 26 November 2009 - 04:40 PM

bende az once yaptım bırazdan tadıcam ama guzel olacagına emınım tarıf ıcın tesekkurler

#13 Misafir_şenay_*

Misafir_şenay_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 10 September 2009 - 11:32 AM

denedim çok güzek oldu misafirlerim çok begendi bayılırım zaten mantaraaa herkese tavsiye ederim..

#14 Misafir_akmaral_*

Misafir_akmaral_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 28 August 2009 - 04:23 PM

fırnda mantar cok gu

#15 Misafir_özzzz_*

Misafir_özzzz_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 28 August 2009 - 08:15 AM

ÇOK GÜZEL OLUYO YAA BEN MANTARLARI DİKİNE KESİYORUM SAPLARIYLA BİRLİKTE. ÜSTÜNE DE RENDELENMİŞ KAŞAR KOYUYORUM. ENFESSSS :)

#16 Misafir_sevgi_*

Misafir_sevgi_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 04 May 2009 - 04:27 PM

bende deniycem bu akşam umarım güzel olur

#17 Misafir_asikoldum_*

Misafir_asikoldum_*
  • Misafirler

Gönderim tarihi 04 February 2006 - 06:46 AM

Servisinizi zenginleştirmek icin bir alternatif...

Malzeme Listesi:

(3-4 kişilik)
  • 10-12 adet orta veya büyük boy kültür mantarı
  • Her bir mantar icin yarım ceviz büyüklüğünde kaşar peyniri (peynir büyüklüğünü mantarınızın büyüklüğüne göre ayarlayabilirsiniz)
  • tuz
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı (ben zeytinyağını tercih ediyorum, isterseniz tereyağı da kullanabilirsiniz herbir mantar icin yarım cay kaşığı kadar)
  • karabiber
Yapılışı:

Mantarların kök kısımlarını temizleyin , mantarları yıkayın ve fırın tepsisi icine alın.Tuzlayın ve karabiber serpin, zeytinyağını mantarların üzerinden gezdirin. Elinizle tüm malzemenin mantarlara temas etmesi icin karıştırın.  

Canak kısmı yukarı gelecek şekilde düzeltin ve 220 derecede fırında 15 dakika kadar pişirin. Mantarlar kararacak, kücülecek ,icinde su birikebilir. Bu esnada peynirlerinizi hazırlayın, fırından cıkardığınız mantarların icine peynirleri yerleştirin (tereyağı koyacaksanız bu aşamada ilave edin peynirlerle beraber tereyağı parcalarını da boşluğa yerleştirin) Tekrar fırında 180 derecede kaşarlar eriyene kadar 5-10 dakika daha tutun.  

Benim fırınımın  sadece üstten sıcaklık veren grill bölümü olduğu icin, peynirleri yerleştirdikten  sonra grill kısmında kaşarlar hafif pembeleşinceye kadar ısıttım.  

Afiyet olsun...


Yazan: Asikoldum




0 Kullanıcı bu konuyu okuyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli üye